sistem automat pentru deschiderea portilor culisante cu telecomanda somfy ieftin la pret 0720959626Automatizare pentru poarta culisanta.Oferim o gama variata de motoare pentru porti marca Somfy fabricate in Franta.Automatizarile sunt pentru porti cu lungimea de la 3 pana la 8 metri si cu o greutate de la 300 la 1300 kilograme.Motoarele se monteaza la porti pe role cu sina adica porti culisante sau autoportante.Oferim motoare puternice si fiabile la un pret ieftin si competitiv.Asiguram service in garantie cat si postgarantie.Comercializam si accesoriile necesare automatizarii portii dumneavostra culisante adica:fotocelule,telecomenzi,lampi de avertizare,cremaliera,acumulatori de rezerva.Vindem automatizari sau sisteme pentru deschidere porti batante si culisante in toata tara si asiguram montaj reparatii si service pentru motoare marca somfy in urmatoarele zone:
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in severin,mehedinti,drobeta-turnu,strehaia,orsova,baia de arama.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in targu jiu,motru,rovinari,bumbesti-jiu,targu carbunesti,turceni,tismana,novaci,ticleni,gorj.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in valcea,dragasani,babeni,calimanesti,horezu,brezoi,balcesti,berbesti,baile olanesti,ocnele mari,baile govora.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in craiova,bailesti,calafat,filiasi,dabuleni,segarcea,bechet,dolj.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in slatina,caracal,bals corabia,scornicesti,draganesti-olt,piatra olt,potcoava.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in pitesti,mioveni,campulung,curtea de arges,stefanesti,costesti,topoloveni.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in alexandria,rosiorii de vede,turnu magurele,zimnicea,videle,teleorman.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in targoviste,moreni,pucioasa,gaesti,titu,fieni,racari,dambovita.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in brasov,fagaras,sacele,zarnesti,codlea,rasnov,victoria,rupea,ghimbav,predeal.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in sibiu,medias,cisnadie,avrig,agnita,dumbraveni,talmaciu,copsa mica,saliste,miercurea sibiului,ocna sibiului.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in deva,hunedoara,petrosani,vulcan,lupeni,petrila,orastie,brad,simeria,calan,hateg,uricani,geoagiu,aninoasa.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in bucuresti,voluntari,pantelimon,buftea,popesti-leordeni,bragadiru,chitila,otopeni,magurele.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in giurgiu,bolintin-vale,mihailesti.
-automatizari porti,sisteme deschidere porti cu telecomanda,motoare porti somfy,kit deschidere porti cu motor electric pentru porti culisante cu role pe sina in ploiesti,campina,baicoi,breaza,mizil,comarnic,valenii de munte,boldesti-scaeni,urlati,sinaia,busteni,plopeni,slanic,azuga.
GARANTIE 3 ANI!!!
Pentru mai multe detalii si pentru a obtine o cotatie de pret pentru o automatizare de poarta cu montaj sau fara va rugam sa ne contactati!!!

mail: merca.doors@yahoo.com
telefon:0768523305

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *